MOJPC.SI

AOC

En izmed najboljših proizvajalcev monitorjev v zadnjem desetletju, AOC je znan po svojih IPS in TFT monitorjev, LCD televizijskih sprejemnikov in Android tablicah. Podjetje AOC je bilo ustanovljeno leta 1943 in je leta 1947 bilo eno izmed prvih podjetij, ki so proizvajala barvne televizijske sprejemnike.

AOC je z vstopom v digitalne panele zviševal standard kakovosti monitorjev in tako je leta 2007 bil izbran za eno izmed treh najbolj uspešnih podjetij, ki proizvajajo monitorje. AOC ponuja monitorje, ki imajo odlično kakovost in veliko funkcij, mišljena za vsakodnevno in tudi profesionalno uporabo za nizko ceno.

AOC proda v Evropi več kot 1 milijon monitorjev letno in okoli 15 milijonov po celem svetu. AOC monitorji so kategorizirani v 3 proizvodne serije: STYLE, PRO in VALUE. STYLE serija je zasnovana z najnovejšimi tehnologijami za vrhunsko izkušnjo; PRO serija ima profesionalno rabo v mislih za najzahtevnejše uporabnike; VALUE serija je mišljena za vsakodnevno uporabo doma ali v pisarni in po zelo ugodni ceni.

Za ta izbor ne ostaja artiklov.