MOJPC.SI

Zvočniki

Velikokrat spregledani in pozabljeni so zvočniki – element, ki lahko naš račulanik, tablico ali telefon spremeni v hišni kino. Zvočniki v prenosnih računalnikih so majhni in tudi v namiznih računalnikih, zvočniki, ki jih dobimo zraven niso revolucionarni. Če smo na budgetu ali ne, so dobri zvočniki ključnega pomena saj lahko z malo trudo res izboljšamo našo sobo.

Osnovni zvočniki pridejo v konfiguraciji 2.1, kar pomeni 2 zvočnika + subwoofer. Subwoofer doda jakost nizkom tonom, kot so eksplozije v igrah ali filmih, zvok električne kitare itd... Resnejši uporabniki kot so igračarji rabijo vsaj 5.1 konfiguracijo surround sistema zvočnikov, ki so pa dražji in lahko je tudi malo zmešnjave z kabli. Druga rešitev so lahko bluetooth zvočniki, ki omejijo število kablov za lažjo organizacijo.

Če smo bolj zahtevni z našo glasbo potem dodatki kot so nastavitev treble in bass pridejo v poštev, da si lahko prikrojimo zvok po naših željah. Če smo v pisarni potem je skoraj brez smiselno kupiti ogromne zvočnike saj majhni so čisto vredu za poslušanje glasbe, delo, konference itd...

25 Artiklov

na stran

Mreža  Vrstice 

Padajoče

25 Artiklov

na stran

Mreža  Vrstice 

Padajoče